RUTGERS ATHLETIC CENTER RENOVATION & ADDITION


2012
New Brunswick, NJ, United States

The project, which consists of a 138,000 SF renovation to the existing RAC and a 190,000 SF addition, creates a modern practice facility to assist the University in recruitment and increasing revenue for the athletic department. MGA’s concept for the addition provides practice facilities for men’s and women’s basketball, volleyball, gymnastics and crew, as well as baseball, softball, track and field, field hockey and wrestling. The new entrance and lobby, utilizing Rutgers’ signature Scarlet Red, houses a new Hall of Fame and entrance to the stadium club and suites. The scheme also modernizes the existing building’s MEP systems and improves circulation, egress and concession areas. The existing building is reconfigured to accommodate a new seating bowl, concourse, box suites and club seats, as well as additional weight rooms, training rooms, locker rooms, and administrative offices.

   
English
中文